1 bucata iepure – 1 kg
1/4 telina taiata julien
2 cepe mari
1 morcov mare julien
1 ardei capia
2 rosii
4 catei usturoi
50 ml ulei masline
100 g kaiser / sunca
1 bere neagra
2 linguri bulion/suc rosii
1 foaie dafin, sare, piper, cimbru
Un varf nucusoara
O legatura patrunjel
10 masline
1 lingura faina
1. Se portioneaza iepurele, se asezoneaza se amesteca cu faina si se rumeneste in tigaie apoi se pube berea si se lasa pana scade la jumatate
2. Se trag legumele la tigaie se asezoneaza se pune dafinul si nucusoara, sunca si se pun in vasul jena
3. Se pune iepurele apoi in sosul ramas se pune sucul de rosii si se aduce la punctul de firbere. Se toarna peste iepure si legume
4. Se da la cuptorul incins la 180 grade pentru 1 ora s 1/2. Se pune patrunjel verde
Pb!
Comentarii recente