fbpx

Caltaboş alb cu orez

Pentru o cantitate de 3 kg de asemenea caltaboş se folosesc 450 g splină, 750 g inimă. 1200 g plămîni, 400 g slănină de la gît, 100 g şoric şi 100 g orez. Se fierb măruntaiele împreună cu şoricul apoi se toacă la mărime mijlocie. Se adaugă orezul fiert şi limpezit in apă rece, împreună cu 150 g ceapă prăjită, 45 g piper şl după gust cuişoare, enibahar şi sare. Umplutura se pune în orice fel de maţ gros şi se fierbe în apă neclocotită cam 40—45 minute, în timpul fierberii înţepăm cu un ac. Se scoate în apă rece.

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>