fbpx

Biscuiti cu nuca de cocos

Ingrediente:

• unt calitativ – 310 g
• zahar tos – 200 g
• sare – 1/4 lingurita
• faina de cozonac – 520-540 g
• esenta de cafea – 1 lingura
• oua – 2 buc mai mari
• fulgi de cocos 

 

Mod de preparare:

• incingeti cuptorul la 180 de grade

• untul trebuie sa fie la temperatura camerei

• amestecati-l cu zaharul pana devine pufos

• separati galbenusurile de albusuri si adaugati galbenusurile peste zahar si unt

• adaugati esenta de cafea si sarea si folositi un mixer pentru a amesteca compozitia

• cerneti faina si adaugati-o treptat compozitiei, amestecand constant cu mixerul, pe viteza mica

• umpleti aparatul pentru biscuiti cu aluatul si faceti discuri sau alte diverse forme pe o tava cu hartie de copt, lasand cca 3-4 cm distanta intre biscuiti

• presarati fulgii de cocos pe deasupra

• introduceti in cuptor pentru  6-9 minute, pana devin aurii (nu maro)

• scoateti din cuptor si lasati-i sa se raceasca

 

Pofta buna!

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>