fbpx

Biscuiti cu portocale

   

Ingrediente:
• faina – 800 g
• zahar – 200 g
• unt topit – 250 g
• galbenusuri – 4 buc.
• suc proaspat de portocale – 250 ml
• coaja rasa de la o portocala
• scortisoara – 1 lingurita
• praf de copt- 1 pliculet
• un praf de sare

Mod de preparare:
• incingeti cuptorul la 200 grade, cu ventilatie ar fi ideal
• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, zaharul, scortisoara si un praf de sare
• adaugati pe rand untul topit, galbenusurile, coaja si sucul de portocale si amestecati usor pana incepe sa se formeze un aluat
• framantati apoi cu mana pana aluatul devine dens si elastic
• umpleti aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit cu aluat si formati biscuiti in forma de floare pe o tava de copt
• nu este nevoie sa ungeti tava si nici sa folositi hartie de copt
• lasati putin spatiu intre biscuitii formati
• coaceti biscutii pana devin aurii, aprox 5-7 minute
• lasati biscuitii la racit in tava, apoi puteti umple mijlocul cu gem de caise sau capsuni si ii puteti pudra cu zahar

Pofta buna!

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>