fbpx

Peste cu linte si bulgur

Pestelte se curata de solzi, fileteaza cu grijă, săreaza pe ambele fețe, si pune la rece. Oasele+capetele în oală cu morcovi, pătrunjel, 1 ceapă mică, 1 cățel de usturoi, 1 stea de anason, 1 roșie, sos de soia după gust, foc mic 1 oră, strecurat prin sită fină, adăugat frunze de pătrunjel. Lintea spălată, fiartă în apă cu sare și chimion arăbesc, 40 de minute. Bulgur spălat, fiert în apă cu sare, coriandru, foaie de dafin, piper, 45 de minute, foc mic. Broccoli+varză roșie (puțină) fideluță, 1 minut în tigaia fierbinte, cu unt. Peștele șters de sare, fript pe partea cu pielea 2 minute în tigaia încinsă mediu, adăugat unt, întors peștele, stropit cu zeamă de lămâie, stins focul. Dacă amesteci lintea și bulgurul cu supa, poți mânca cu furculița.

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>