Într-un robot de bucătărie reduceţi 150 grame de pandişpan la dimensiuni atomice. În acelaşi robot, cu aceeaşi idee în minte faceţi o pastă din 150 grame de fructe deshidratate (eu am pus prune, caise, stafide, merişoare şi smochine), 150 grame vişine bete cu zeama aferentă, 150 grame gem (eu am pus de zmeură) şi ceva rom sau coniac (eu am pus mult). Când arată ca-n poză turnaţi-o peste pandişpanul mărunţit. Tot acolo mai puneţi 100 grame de alune, migdale şi fistic mărunţite.
Topiţi 150 grame de ciocolată neagră (60%) împreună cu 150 grame de unt (82%) şi introduceţi-le şi pe ele în discuţie. Amestecaţi totul bine şi lăsaţi compoziţa de o parte. Faceţi câteva beţe de unt, ca în poză cu ajutorul unui poş sau al unei pungi şi congelaţi-le.
Întindeţi o folie de plastic pe masă, apoi o treime din compoziţie în strat subţire, pe folie. Aşezaţi câteva din beţele de unt. Repetaţi. Rulati raciti taiati mancati
PB!
Comentarii recente