fbpx

Budinca cu iaurt

INGREDIENTE

250 g iaurt grecesc 
1 lingurita extract de vanilie
1 plic foi gelatină 
50 g zahăr 
350 ml smântână pentru frișcă fructe de pădure

PREPARARE

O budincă de iaurt simplă şi gustoasă, cu foarte puţin zahăr, potrivită şi pentru diete. Iată reţeta:

1.   Se fierbe smântâna împreună cu zahărul și vanilia, la foc mic.

2.   Se înmoaie gelatina în apă rece, se lasă 5 minute, apoi se încorporează în smântână.

3.   Se adaugă iaurtul grecesc, la tempera­tura camerei, și se omogenizează bine, folosind de un tel.

4.   Se toarnă în pahare și se dă la rece timp de câteva ore. Se servește cu fructe de padure.

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>