INGREDIENTE
■ 200 g ciocolata amaruie
■ 250 g unt nesarat, taiat cuburi
■ 4 oua, batute
■ 350 g zahar tos
■ 80 g cacao
■ 60 g faina integrala
■ 1 linguri_a praf de copt
■ 200 g unt de arahide crocant
MOD DE PREPARARE
1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Tapeteaza forma rotunda de 20 cm cu hârtie de copt. Topește untul și ciocolata într-un vas la bain marie. Când e rece adauga ouale.
2 Combina zaharul, cacaua, faina, praful de copt. Adauga ciocolata topita și ouale batute și amesteca pentru a se combina omogen.
3 Toarna jumatate de compoziție în tava de copt, niveleaza și pune din loc în loc cu lingura jumatate din untul de arahide. Adauga restul de compoziție și unt de arahide și amesteca ușor cu scobitoarea. Da la cuptor 45-50 min.
Comentarii recente