fbpx

Sufleu de ciocolata

Ingrediente necesare preparării sufleurilor cu ciocolată

– 125 g făină cu factor de creștere
– 30 g cacao
– 125 g zahăr tos
– 75 ml lapte
– 2 ouă
– 60 g unt nesărat, topit
– 1 linguriță esență de vanilie
– 75 g zahăr brun

Cum prepari sufleurile de ciocolată

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Unge cu unt 4×250 g boluri rezistente la cuptor.

2 Într-un bol cerne făina și jumătate din cacao. Adaugă zahărul, un praf de sare. În alt bol combină laptele, ouăle, untul și vanilia. În bolul cu făină fă o adâncitură în mijloc și adaugă compoziția obșinuită. Combină până când se omogenizează și apoi toarnă în boluri. Așază-le în tava de copt.

3 Combină zahărul brun cu cacaua rămasă și 250 ml apă fierbinte. Toarnă câte puțin în fiecare bol, pe dosul unei linguri. Dă la cuptor 20-25 minute, până când suprafața se întărește. Sosul va cădea la fundul bolului în timp ce se coace.

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>