Toc o jumătate de fir de praz și rad un morcov. Le călesc încet, într-o crăticioară de supă în 2 linguri de ulei bun.
Când prazul prinde culoare, adaug un cățel de usturoi zdrobit și o lingură de sos de soia. Amestec câteva secunde și torn un litru de supă de pui fierbinte.
Separat, frig într-o tigaie antiaderentă câteva felii de șuncă cu strat de carne, afumată la rece, autohtonă. Se poate înlocui cu bacon. Când au devenit crocante, călesc în grăsimea rămasă două ciuperci tăiate feliuțe subțiri, cu tot cu picioruș.
Fierb un ou tare și îl tai în jumătate. Toc sub formă de bețișoare un pic de praz.
Așez tăieței instant în bol, torn peste ei supă, adaug bucățele de șuncă crocantă, ciuperci și ou fiert. Decorez cu firișoare de praz și condimentez cu un praf de cayenne.
Tăiețeii instant pot fi înlocuiți cu unii de casă, paste proaspete, noodel-și uscați, paste de orez, toate fierte anterior conform instrucțiunilor generale. Celelalte ingrediente, orice ingrediente și orice tip de supă, după cum v-am spus, sunt piese de lego pentru creativitatea și gustul dumneavoastră
Comentarii recente