fbpx

Sos cu busuioc

– 250 de grame mozzarella
– 100 de grame maioneză
– 150 de grame smântână
– 100 de grame parmezan ras
– o mână de frunze de busuioc
– sare, piper și boia afumată

Mozzarella rasă pe ochiurile mari se amestecă cu maioneza, smântâna și parmezanul.

Frunzele de busuioc, cu puțină sare și 2 lingurițe de ulei de măsline se transformă în pastă cu ajutorul unui blender. Se încorporează în sosul de brânză și se încălzește la foc mic, 10 minute sau până la topirea bucăților de mozzarella și obținerea unui sos cremos

Se da la rece.

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>