fbpx

Glazura de ciocolata

INGREDIENTE

 350 g zahăr 
6 linguri cacao neîndulcită 
6 linguri unt moale 
5 linguri lapte 
2 fiole esență de vanilie

PREPARARE

Deoarece sunt tot mai nemulțumită de cele la plic, am decis să o face de casă, de la zero. Nu pierd nimic, dimpotrivă! Ia la fel de mult timp prepararea ambelor variante, iar cea de casă e mai gustoasă și lipsită de toate chimicalele din cele de-a gata, la plic. Din 5 ingrediente, în 3 pași simpli și în numai 15 minute ai cea mai mătăsoasă și gustoasă glazură de ciocolată, pe care o vei folosi de acum înainte în tot felul de dulciuri delicioase.

Cerne cacao și zahărul pudră într-un castron de dimensiune medie. Dă deoparte.Într-un castron mare, bate cu ajutorul unui mxer untul, până devine cremos. Adaugă, treptat și amestecând continuu, amestecul de zahăr și cacao, alternând cu laptele.Pune și extractul de vanilie, totul în timp ce amesteci ușor. Bate în contnuare până devine glazura devine ușoară și pufoasă. Dacă o cere, mai ajustează consistența, fie cu lapte sau cu zahăr.

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>