fbpx

Jeleu de fructe cu branza

INGREDIENTE

  • 30 g de gelatină
  • 200 ml de lapte
  • 700 g de brânză degresată de vaci
  • 250 ml de smântână de 10% grăsime
  • 200 g de zahăr
  • fructe după preferințe

Sfaturi utile

  1. Puteți decora deasupra cu ciocolată, fulgi de cocos sau cu ce produse doriți. Noi am presărat ciocolată rasă pe fundul formei.
  2. Evitați fructele ca: kiwi și ananas, deoarece acestea neutralizează proprietățile gelatinei și nu permit desertului să se întărească îndeajuns.
  3. Acest desert va fi delicios cu struguri.

MOD DE PREPARARE

  1. Turnați lapte peste gelatină și puneți-o într-o parte timp de o oră.
  2. Bateți cu ajutorul mixerului brânza, smântâna și zahărul până veți obține o masă omogenă.
  3. Tăiați fructele în bucăți mici (mai mari).
  4. Încălziți gelatina umflată pe foc până la 50-60 de grade, nu fierbeți gelatina în nici un caz.
  5. Amestecați toate ingredientele și puneți amestecul într-un recipient (formă de silicon) și dați la frigider timp de 4-5 ore.

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>