INGREDIENTE
- 30 g de gelatină
- 200 ml de lapte
- 700 g de brânză degresată de vaci
- 250 ml de smântână de 10% grăsime
- 200 g de zahăr
- fructe după preferințe
Sfaturi utile
- Puteți decora deasupra cu ciocolată, fulgi de cocos sau cu ce produse doriți. Noi am presărat ciocolată rasă pe fundul formei.
- Evitați fructele ca: kiwi și ananas, deoarece acestea neutralizează proprietățile gelatinei și nu permit desertului să se întărească îndeajuns.
- Acest desert va fi delicios cu struguri.
MOD DE PREPARARE
- Turnați lapte peste gelatină și puneți-o într-o parte timp de o oră.
- Bateți cu ajutorul mixerului brânza, smântâna și zahărul până veți obține o masă omogenă.
- Tăiați fructele în bucăți mici (mai mari).
- Încălziți gelatina umflată pe foc până la 50-60 de grade, nu fierbeți gelatina în nici un caz.
- Amestecați toate ingredientele și puneți amestecul într-un recipient (formă de silicon) și dați la frigider timp de 4-5 ore.
Comentarii recente