fbpx

Pate de nuci

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 3 linguri de nuci mărunțite
  • ulei de măsline
  • sare după gust

MOD DE PREPARARE

  1. Puneți ouăle într-o cratiță cu apă rece. Aduceți la punctul de fierbere și mai fierbeți-le încă 10 minute.
  2. Tocați mărunt ceapa și căliți-o în ulei de măsline până se înmoaie. Mai lăsați-o la călit încă 5-7 minute, la foc mic. Spre final, adăugați usturoiul pisat.
  3. Turnați apă rece peste ouăle fierte, ca să se răcească mai rapid. Curățați-le și tăiați-le cuburi mari.
  4. Mărunțiți cu ajutorul blender-ului ouăle și ceapa. Apoi adăugați nucile uleiul de măsline în care ați prăjit ceapa.
  5. Mărunțiți ingredientele până obțineți o pastă omogenă.
  6. Adăugați sare după gust.

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>