INGREDIENTE
- 3 ouă
- 1 ceapă
- 2 căței de usturoi
- 3 linguri de nuci mărunțite
- ulei de măsline
- sare după gust
MOD DE PREPARARE
- Puneți ouăle într-o cratiță cu apă rece. Aduceți la punctul de fierbere și mai fierbeți-le încă 10 minute.
- Tocați mărunt ceapa și căliți-o în ulei de măsline până se înmoaie. Mai lăsați-o la călit încă 5-7 minute, la foc mic. Spre final, adăugați usturoiul pisat.
- Turnați apă rece peste ouăle fierte, ca să se răcească mai rapid. Curățați-le și tăiați-le cuburi mari.
- Mărunțiți cu ajutorul blender-ului ouăle și ceapa. Apoi adăugați nucile uleiul de măsline în care ați prăjit ceapa.
- Mărunțiți ingredientele până obțineți o pastă omogenă.
- Adăugați sare după gust.
Comentarii recente