fbpx

Placinta aperitiv

  • 150 g cascaval
  • 150 g pastrama
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei usturoi
  • 1 rosie mare
  • 1 ardei capia mare
  • 4 linguri de faina
  • 4 oua
  • sare, piper, busuioc, maghiran etc
  • foi de placinta
  • Ulei

Legumele se taie cuburi mari si se trag in ulei pana incep sa lase zeama impreuna cu carnea si condimentele. Se lasa la racit apoi se adauga faina, cascavalul si ouale. Se ung cate trei foi de placinta, se pune compozitie, se ruleaza si se pun in tava. Ies cam trei suluri. Se bate un ou cu lapte si se toarna peste. Se da la cuptor 40 minute, la inceput acoperit cu foaie de copt udata apoi se descopera pentru culoare.
Pofta buna!

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>