fbpx

Zarzavaturi pentru iarna

INGREDIENTE

  • 500 g de roșii
  • 500 g de morcovi
  • 300 g de pătrunjel
  • 500 g de ceapă
  • 500 g de ardei grași
  • 500 g de sare

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

  1. Curățați morcovii și dați-i prin răzătoare mare.
  2. Tăiați ceapa și ardeii ca de obicei – semi-rondele, pai sau mărunt.
  3. Decojiți roșiile, pentru aceasta trebuie să le țineți în apă clocotită timp de câteva minute. Tăiați-le mărunt.
  4. Tocați verdeața mărunt.
  5. Adăugați sarea și amestecați bine toate ingredientele. Dacă sarea este extra fină, atunci folosiți doar 400 g.
  6. După 10 minute puneți zarzavaturile în borcane sterilizate și închideți-le cu capace.

Notă: aceste zarzavaturi la borcan pot fi păstrate perfect la temperatura camerei, astfel le puteți depozita în cămară.

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>