ingrediente:
1 kg de carne din șuncă
1/2 kg de slănină proaspătă
1/2 kg file de pui
1/2 kg de picior de curcan
piper negru la gust (am dat 1 lingura rasa)
ardei iute (am dat 1 lingurita)
1 lingurita de zahar
6 cuișoare de usturoi zdrobite cu un vârf de sare într-un mojar
40g peklosoli / puteți adăuga sol /
marjoram 7g
25 g gelatină
1 ceașcă de apă foarte rece
mijlociu intestine de porc natural
Cum se face?
Piept de pui și carne de sunca tăiate în cuburi (aproximativ 1 cm). Bacul și piciorul de curcan se macină cu un măcinător de carne (o plasă mare). Se transferă sarea de decapare și pus deoparte în frigider timp de 24 de ore în ziua următoare, se adaugă usturoi, zahăr, maghiran, piper, gelatină uscată, și se adaugă apă rece. Frământați întregul cu mâinile până când carnea se combină cu mirodenii, apă și cleiuri. Ar trebui să încercați carnea este bine condimentată Pune capacul de ras masarską.Aby antiglonț fara probleme am sugera coborâse răspândit ușor pe întreaga lungime a uleiului. Puneți intestinul pe atașament
Apoi, umpleți intestinul cu masă pentru a forma porții de cârnați. Când se umple, asigurați-vă că aerul nu intră în intestin.
Așezați cârnații într-o oală, toarnă apă în timpul iernii, astfel încât să acopere cârnații. Acoperiți cu un capac și preparați la 80 de grade 1,5 ore. Cârnații nu pot fierbe doar pentru a fi preparați. După îndepărtarea de la căldură, se lasă să se răcească în această apă, apoi scoateți-o din apă și puneți-o în frigider.
Comentarii recente