ingrediente:
(din ingredientele date mi-a venit 4 borcane de 150ml și 4 borcane de 250ml)
0,5 kg de șuncă de porc,
0,5 kg de umăr de porc,
500g de slănină afumată,
4-6 catei de usturoi,
maghiran,
pătrunjel
piper, sare
1 frunză de dafin
2 semințe de ienupăr
Metoda de preparare:
Carnea de șuncă, umerii și șuncă se mănâncă. Adaugam usturoi presat prin presa. Adăugăm condimente și facem multă greutate. Pune masa în frigider peste noapte. A doua zi traducem masa în borcane infuzate cu o înălțime de până la 2/3. Suntem strânși. Așezați o cârpă în partea inferioară a vasului mare, puneți borcanele în el astfel încât acestea să nu se atingă reciproc, se toarnă apă la jumătate din înălțimea lor și se pasteurizează timp de 30 de minute. Repetați acest proces încă de trei ori la fiecare 24 de ore.
Comentarii recente