fbpx

Sunca presata

ingrediente
1000 g de porc macră – șuncă, umăr
250 g bacon
50 g slanina
150 g de carne de porc macră (tăiată din cochilie întregă, tocata marunt)

condimente
15 g de murătură de sare
10 g de sare
1/2 linguriță de piper natural
1 lingurita de coriandru
4 căței de usturoi

1/2 pahar de apă răcit într-un frigider sau congelator.

în plus
de exemplu, intestine (cu un diametru de 5,5 cm sau mai mult) adecvate pentru fabricarea carnatilor. 2 x aproximativ 45 cm

preparare
Spălați și uscați carnea. Curățați șunca și spatulul din orice membrană și grăsime, tăiați în bucăți de 3-4 cm. Baconul se toaca marunt prin masina folosind o sită de 5 mm. Tăiați baconul într-un mic cub de 5 x 5 mm cu un cuțit ascuțit. Cu masina tăiati carne macră, cu sita la o 2x cu ochiuri fine și apoi frecat cu un cuțit în blender prin adăugarea unei jumătate de cană, atâta timp cât carnea devine grasa. Puneți într-un castron și puneți în frigider ”
Tocat carne, slănină, și la sol slănină bine, adăugarea de sare și condimente. Amestecul trebuie să înceapă să se lipiască. Apoi adăugați carnea de porc shucked și amestecați-o foarte bine încă o dată. Am folosit un robot cu un cârlig de drojdie de drojdie
Puneți umplutura într-un castron și puneți în frigider timp de 24 de ore.
După acest timp, carcasele trebuie înmuiate conform instrucțiunilor producătorului. Cojile îmbibate scutură excesul de apă. Introduceți vârful capacului cu un cablu pe o parte. Protejați capătul proeminent al carcasei după prima bandă și legați-o încă o dată. Ideea este că sucurile nu ies din carcasă în timpul fabricării berii. Carcasa masa de umplere cu telul exact, astfel încât între straturile de carne a fost golurile de aer și cât mai puțin posibil. Puneți capacul pe cealaltă parte, împingând aerul. Barele umplute timp de 1-2 ore se usucă și se așează. Puneți barele de ciocolată într-o dimensiune potrivită și turnați cu apă rece. Brew, de la temperatura ajunge la 75 ° C timp de aproximativ 1 oră. Temperatura în timpul berii trebuie să varieze între 70 – 80 ° C C. După sparzeniu cârnați atârnă și atunci când sunt puse în frigider să se răcească. Poftă bună!

Un comentariu pentru Sunca presata

  • Gaga  spune:

    Super reteta, daca ii intelege cineva mesajul ascuns cred ca va face o sunca de milioane.

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>