Salata vieneza de cartofi
22/08/2019,
Posted in Fara categorii Comments:
Reteta de materiale:
Valerian: 1 pachet (sac sau tavă)
Salată valeriana: 5 - 6 frunze fragede
Cartofi decojiți și tăiați cuburi: 2 moderate
Ceapa verde tocata: 2 moderata
Marar tocat: 1/3 grămadă
Sare, piper: după bunul plac
Mustar: 2 linguri complete
Oțet: 1 lingură
Ulei de măsline: 1/2 cană
instrucţiuni:
1. Puneți într-o oală cu apă să fiarbă și adăugați cartofii feliați. Lăsați-le să gătească 10 - 15 minute, în funcție de cât de gros au tăiat.
2. Între timp, se spală verde și tăiat și se usucă (Valerian nu are nevoie de tuns). Pune salata de salată și valeriana.
3. Când cartofii fierb, se scurg și se amestecă cu muștar, ceapa, oțetul, mararul, condimentele și uleiul de măsline. Amestecați bine, turnați valeriana și serviți imediat.
https://images.app.goo.gl/dKPduwogy3jT46rr8
Comentarii recente