fbpx

Salata vieneza de cartofi

Reteta de materiale:Valerian: 1 pachet (sac sau tavă)Salată valeriana: 5 - 6 frunze fragedeCartofi decojiți și tăiați cuburi: 2 moderateCeapa verde tocata: 2 moderataMarar tocat: 1/3 grămadăSare, piper: după bunul placMustar: 2 linguri completeOțet: 1 lingurăUlei de măsline: 1/2 canăinstrucţiuni:1. Puneți într-o oală cu apă să fiarbă și adăugați cartofii feliați. Lăsați-le să gătească 10 - 15 minute, în funcție de cât de gros au tăiat.2. Între timp, se spală verde și tăiat și se usucă (Valerian nu are nevoie de tuns). Pune salata de salată și valeriana.3. Când cartofii fierb, se scurg și se amestecă cu muștar, ceapa, oțetul, mararul, condimentele și uleiul de măsline. Amestecați bine, turnați valeriana și serviți imediat.

https://images.app.goo.gl/dKPduwogy3jT46rr8

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>