fbpx

Cornuri însiropate

Ingrediente

500 gr făină

o lingură zahăr

Un plic zahăr vanilat

Sare

40 gr drojdie

2 ouă

100 ml ulei

Praf de copt

Amesteci toate Ingredientele și frămânți. Împarți aluatul în două părți egale și peste una pui 3 linguri de cacao și frămânți. Se lasă la crescut 40 min.

Umplutura: budincă de vanilie( la plic) cu 250 ml lapte( jumătate din cantitatea necesară în mod normal)

Sirop : 500 ml apă cu 500 ml zahăr

Se întind două foi, apoi se suprapun și se fac cornulețele.

După ce se scot din cuptor se scufundă imediat în siropul cald ptr câteva secunde.

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>