fbpx

Tarta de branza

Ingredients

200 gBiscuiți

50 gZahăr

110 gUnt topit

1 kgCremă de brînză

3 linguriFăină

5 bucățiOuă

80 mlFrișcă

1 lingurăCoajă de lămâie

1 lingurițăEsență de vanilie

350 gZahăr pudră

100 gVișine congelate + 100 gCoacăză congelată

3 linguriAmidon de porumb

50 mlApă

Instructions

  1. Mărunțiți biscuiții într-un robot de bucătărie și amestecați-i cu untul topit și 50 g. zahăr. Puneți biscuiții într-o tavă detașabilă (diametrul 24 cm) tapetată cu hârtie de copt, astfel încât să aveți bordurile de circa 2 cm și dați tava în frigider pentru 15 minute.
  2. Într-un bol mixați crema de brânză cu făina, apoi treptat încorporați și 250 g. zahăr pudră. Adăugați ouăle pe rând, mixând după fiecare circa 30 de secunde. Încoporați esența de vanilie, coaja de lămâie rasă și frișca.
  3. Turnați amestecul obținut peste stratul de biscuiți și dați tava în cuptoul preîncălzit la temperatura de 170°C, timp de 40 de minute.
  4. Într-o cratiță puneți vișinele, coacăza, apa și lăsați să se gătească la foc mediu timp de 5-8 minute.
  5. Strecurați fructele de zeama pe care au lăsat-o. Cerneți 100 g. zahăr pudră peste zeama fructelor și amestecați cu un tel, apoi cerneți amidonul și amestecați rapid să nu se formeze cocoloașe.
  6. Fierbeți amestecul obținut la foc mic, amestecând în continuu, până capătă consistența unei budinci. Turnați budinca obținută peste fructe și amestecați atent. Puneți budinca de fructe peste stratul de brânză și nivelați-l.
  7. Savurați cu plăcere!

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>