fbpx

Chocolate lava

o reteta preluata de la http://www.adihadean.ro/

Print Recipe
Chocolate lava
Categorie Desert
Bucatarie Internationala
Servings
portii
Ingredients
Categorie Desert
Bucatarie Internationala
Servings
portii
Ingredients
Instructions
  1. Amestecați cu un tel ouăle, făina și zahărul până obțineți o compoziție omogenă, fină, cremoasă.
  2. Puneți la topit untul și ciocolata (împreună) apoi amestecați-le cu compoziția obținută anterior. E important să turnați câte puțin, altfel riscați să transformați ouăle în omletă, ciocolata și untul fiind calde.
  3. Pentru copt uteți folosi fie forme din ceramică ori porțelan, fie forme de unică folosință, din aluminiu. Oricum ar fi, e important să le ungeți cu unt și să presărați zahăr peste ele, ca să nu se lipească prăjiturile de pereți.
  4. Umpleți formele cu amestec pentru prăjituri. Așezați-le într-o tavă și puneți-le în cuptorul încins la 200 de grade Celsius. Lăsați-le acolo pentru 10-12 minute. Semnul că-s gata: suprafața prăjiturilor crapă ca și pământul în vreme de secetă.
  5. Puteți să adăugați siropuri ori sosuri de fructe/caramel la desert, ori o linguriță de înghețată.
  6. Dacă aveți fructe de pădure proaspete puteți obține combinații fantastice.
Share this Recipe
Powered by WP Ultimate Recipe

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>