o reteta preluata de la http://www.adihadean.ro/
Servings |
portii
|
Ingredients
- 3 bucati galbenus ou
- 3 linguri faina
- 3 linguri zahar
- 1 pachet unt
- 400 grame ciocolata
Ingredients
|
|
Instructions
- Amestecați cu un tel ouăle, făina și zahărul până obțineți o compoziție omogenă, fină, cremoasă.
- Puneți la topit untul și ciocolata (împreună) apoi amestecați-le cu compoziția obținută anterior. E important să turnați câte puțin, altfel riscați să transformați ouăle în omletă, ciocolata și untul fiind calde.
- Pentru copt uteți folosi fie forme din ceramică ori porțelan, fie forme de unică folosință, din aluminiu. Oricum ar fi, e important să le ungeți cu unt și să presărați zahăr peste ele, ca să nu se lipească prăjiturile de pereți.
- Umpleți formele cu amestec pentru prăjituri. Așezați-le într-o tavă și puneți-le în cuptorul încins la 200 de grade Celsius. Lăsați-le acolo pentru 10-12 minute. Semnul că-s gata: suprafața prăjiturilor crapă ca și pământul în vreme de secetă.
- Puteți să adăugați siropuri ori sosuri de fructe/caramel la desert, ori o linguriță de înghețată.
- Dacă aveți fructe de pădure proaspete puteți obține combinații fantastice.
Share this Recipe
Powered by WP Ultimate Recipe
Comentarii recente