fbpx

Cornuri umplute

Print Recipe
Cornuri umplute
Pentru pachet la gradi' si scoala 🙂
Categorie Desert
Bucatarie Romaneasca
Prep Time 10 minute
Cook Time 15 minute
Passive Time 1 ora
Servings
bucati
Ingredients
Categorie Desert
Bucatarie Romaneasca
Prep Time 10 minute
Cook Time 15 minute
Passive Time 1 ora
Servings
bucati
Ingredients
Instructions
  1. Se pun ingredientele in masina de paine in ordinea indicata in manualul de instructiuni si se seteaza programul de aluat
  2. Se imparte aluatul in 4 apoi se face cate o foaie care la randul ei se imparte in patru. Pe latura mare se pune compozitia si se ruleaza spre centul foii. Astfel vor iesi 16 cornuri.
  3. Lasati cornurile la dospit aproximativ 30 minute dupa care se ung cu un amestec dintr-un galbenus si o lingura de lapte. Dati-le pentru 15 minute la 180 grade in cuptorul preincalzit
  4. Pofta buna!
Share this Recipe
Powered by WP Ultimate Recipe

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>