- Organele se taie marunt si se fierb in apa cu sare, piper si dafin. Se spumeaza, se scot cand sunt fierte si se lasa la racit
- Se caleste ceapa uscata apoi se adauga la calit si cea verde si se mai tine 5 minute
- Se da prin masina de tocat (robot) carnea apoi se amesteca cu ceapa calita, verdeata, ouale, sare si piper. Deasupra se poate pune un ou batut
- Se acopera cu 2-3 foi unse cu ulei si se da la foc mic pentru 30 minute
- Pofta buna!
1. Cantitatile sunt pentru organele unui miel de 13kg.
2. S-a folosit o tava de cozonac si foi de placinta.
3. Daca se foloseste prapure acesta se tine in apa rece cu putin otet.
4. Daca se foloses foi de placinta acestea se ung cu ulei si se pun in forma (2-3 foi)
5. Daca se folosesc si rinichii acestia se taie pe lungime, se curata de partea alba si se lasa 10 minute in otet.
Comentarii recente