Servings |
persoane
|
Ingredients
- 10 kilograme gogosari
- 2 litri otet 9 grade
- 4 linguri sare grunjoasa
- 2 cani zahar
- 2 linguri boabe piper
- 4 linguri boabe mustar
- 10 frunze dafin
- 2 kilograme conopida
- 2 leagturi hrean
Ingredients
|
|
Instructions
- 1. Se curata gogosarii si se taie sferturi. 2. Se pune otetul la fiert cu zaharul, sarea si condimentele. 3. Se oparesc gogosarii pana devin flexibili apoi se pun intr-un vas acoperit. Se procedeaza la fel cu conopida. 4. Se pun gogsarii cu partea taiata in jos in borcane si din loc in loc se pun bucatele de gogsari si hrean. 5. Se pune otetul fierbinte apoi cu lama unui cutit lung se scoate aerul din borcan si se completeaza cu otet. Se pun capacele si se acopera pana a doua zi. Pofta buna!
Share this Recipe
Powered by WP Ultimate Recipe
Comentarii recente