fbpx

Pastrama de berbecut

Print Recipe
Pastrama de berbecut
Pastrama de berbecut
Categorie Fel principal
Bucatarie Romaneasca
Prep Time 30 minute
Servings
persoane
Ingredients
Categorie Fel principal
Bucatarie Romaneasca
Prep Time 30 minute
Servings
persoane
Ingredients
Instructions
  1. Dintr-un berbecut de 13 kg am scos de pe pulpele din fata / spate 3 kg de carne. Am lasat o noapte la rece carnea apoi am curatat-o si taiat in bucati nu mai groase de 2 cm. Am pisat usturoiul cu ardeiul iute, coriandrul si apoi am amestecat cu restul de ingrediente. Cu compozitia obtinuta am frecat fiecare bucata de carne si pe care am asezat-o intr-un vas de sticla acoperit pe care l-am dat la rece.
Recipe Notes

Daca se doreste mai picant se pot pune doi ardei iuti.

Share this Recipe
Powered by WP Ultimate Recipe

Lasati un mesaj

Poti utiliza aceste etichete : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>