Prep Time | 30 minute |
Servings |
persoane
|
Ingredients
- 3 kg carne berbec
- 70 g sare de mare, grunjoasa
- 1 lingura piper macinat
- 2 bucati usturoi capatani
- 1 lingura boia
- 1 lingura coriandru pisat
- 1 lingurita bicarbonat
- 1 bucata ardei iute uscat si pisat
Ingredients
|
|
Instructions
- Dintr-un berbecut de 13 kg am scos de pe pulpele din fata / spate 3 kg de carne. Am lasat o noapte la rece carnea apoi am curatat-o si taiat in bucati nu mai groase de 2 cm. Am pisat usturoiul cu ardeiul iute, coriandrul si apoi am amestecat cu restul de ingrediente. Cu compozitia obtinuta am frecat fiecare bucata de carne si pe care am asezat-o intr-un vas de sticla acoperit pe care l-am dat la rece.
Recipe Notes
Daca se doreste mai picant se pot pune doi ardei iuti.
Share this Recipe
Powered by WP Ultimate Recipe
Comentarii recente